Fundraising Officer | WWF


 
© Doru Oprișan

Fundraising Officer

Vrei să participi zi de zi, prin munca ta, la protejarea zonelor bogate în biodiversitate din lume și din România, cum ar fi pădurile virgine?

Este cel mai cool job dacă: 
Nu vrei să stai în fața unui calculator învechit toată ziua.
Nu vrei să vinzi burgeri, să răspunzi la telefoane toată noaptea sau să faci lucruri repetitive.
Vrei să lucrezi pentru una dintre cele mai importante organizații internaționale care luptă pentru conservarea naturii.
Vrei un job motivant care să îți ofere mai multe oportunități, pe lângă cele financiare. 
Vrei să fii mândru de ceea ce faci. 
Vrei să ai șansa să înveți ceva nou și să începi un traseu profesional de succes. 
Vrei un loc de muncă în care ești respectat, atât de angajator, cât și de oamenii cu care interacționezi.

Dacă și ție ți se pare cel mai cool job, urmărește clipul de mai jos și fă cunoștință cu o parte din echipa noastră.Hai în echipa celei mai mari organizații de mediu din România, ca să ne ajuți să repopulăm Carpații cu zimbri, să protejăm urșii bruni, pădurie și râurile din România.

Vei reprezenta organizația noastră în fața publicului larg și va trebui să convingi cât mai mulți oameni să susțină financiar, prin debit direct, cauza naturii și proiectele WWF-România. 

Ca Fundraising Officer, vei avea un program flexibil și vei avea oportunitatea să câștigi un salariu motivant în funcție de eficiența, dedicarea și seriozitatea ta. 
Te ajutăm să te dezvolți și să îți atingi obiectivele. Nu este nevoie să ai experiență de muncă, dar este important să vrei să faci o schimbare zi de zi, să fii o persoană comunicativă și să îți placă să interacționezi cu oamenii. 
Lucrăm în echipe, în zone cu trafic pietonal intens (Piața Unirii, Piața Romană, Aviatorilor, Pipera etc), câte 4 ore pe zi. În plus, vei avea șansa să îți dezvolți propria echipă de fundraiseri WWF în timp.

Vrei să schimbi lumea? Noi îți oferim oportunitatea să o faci!

Vrei să fii Fundraising Officer? Trimite CV-ul și o scrisoare de intenție pe adresa [email protected] și asigură-te că menționezi și un număr de telefon, la care să te putem contacta. 
 
© Ana Maria Dinulescu
Team building la Șinca.
© Ana Maria Dinulescu
 
© WWF-România
© WWF-România
 
© WWF
Să convingem lumea...
© WWF
Doneaza
Doneaza