Maratonul Internațional București 2015 | WWF

rel=
Team Panda-WWF - Maratonul Internațional București 2015
© WWF-România

Du-l pe panda la maraton și se va crede zimbru

Anul acesta la Maratonul Internațional București, Team Panda a alergat pentru a susține inițiativa WWF și Rewilding Europe de reintroducere a zimbrilor în sălbăticia din Carpații Meridionali, după mai bine de 200 de ani de la dispariție. Vă mulțumim tuturor celor care au alergat sau susținut Team Panda la Maratonul Internațional București din 4 octombrie.
Bucharest International Marathon 2015

În ziua cursei au luat startul peste 170 de alergători în Team Panda, care au participat la probele de maraton, semimaraton, ștafetă și cursa populară.

TEAM PANDA a reușit să strângă peste 5200 lei la Maratonul București de anul acesta, fonduri ce vor fi folosite pentru readucerea zimbrilor în sălbăticia din Carpații Meridionali. Alergătorii sau voluntarii noștri au folosit platforma fundraising "de la om la om" Galantom care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiecte ce aduc schimbbări în comunitate.

Mulțumim celor 8 fundraiseri și celor 72 de donatori care s-au implicat activ pentru a proteja viața sălbatică din Munții Țarcu.

Multumim celor peste 30 de voluntari care ne-au ajutat în weekendul cursei: la cortul WWF, la punctul de hidratare de la km18 și la încurajarea alergătorilor pe traseu. Voluntariatul la evenimente sportive este un mod grozav de a-ți petrece ziua și de a contribui la o cauză de care îți pasă!

Team Panda suntem noi toți: alergători, voluntari, susținători și donatori, echipelor de alergători corporate, Garanti si Play Solutions. Team Panda sunt acei oameni care cred ca planeta noastră este extraordinară și merită să facem toate eforturile pentru a avea grijă de ea. Felicitări tuturor pentru efort și multumim pentru implicare!

Vrei să ni te alături la evenimentele viitoare? Scrie-ne un mesaj la [email protected] cu subiectul: “Înscriere în TEAM PANDA” și vom lua legatura cu tine pentru a-ți trimite noutățile cum ne poți susține în pas alergător.

Zimbrii au revenit în Carpații Meridionali, după 200 de ani de la dispariție.

Citește mai multe detalii despre proiectul Rewilding Europe și despre povestea zimbrilor din România

Descarca de aici, ghidul Team Panda. Conține informații importante despre cursele de alergare și despre acțiunile WWF în România