Bucharest Half Marathon 2015 | WWF

Bucharest Half Marathon 2015

Aleargă cu și pentru zimbri!

Anul acesta poți avea parteneri inediți de alergare, dacă decizi să dedici cursa ta la Bucharest Half Marathon unei cauze legendare: revenirea zimbrului în Carpații Meridionali. Ajută zimbrii să alerge din nou liberi, ca tine!

Astfel, în plus față de bucuria de a termina o cursă de alergare, poți contribui și la reintroducerea în sălbăticie și protejarea unui animal legendar, alături de WWF-România, cea mai mare organizaţie internaţională independentă care derulează proiecte pentru conservarea naturii. Zimbrul este un animal fascinant, aflat într-o situație critică. I se mai spune și "rinocerul negru al Europei". De fapt există mai puțini zimbri în sălbăticie decât rinoceri negri.

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: zimbri, arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Cum te înscrii în TEAM PANDA-WWF?

1. Te înregistrezi la una din curse pe site-ul oficial și nu uita să precizezi WWF România la câmpul ‘Organizaţie / companie / club sportiv / cauză susţinută’

2. După ce ai status-ul ‘validat’ pe site-ul oficial, completezi un formular online pentru a te alătura TEAM PANDA-WWF. În scurt timp, vei primi toate informațiile necesare despre cum să te pregătești.

3. Începe să strângi fonduri pentru susținerea activităților WWF-România și antrenează-te pentru alergare!

Alergarea nu este pentru tine? Ne poți ajuta ca Voluntar în TEAM PANDA-WWF completând același formular. Întotdeauna avem nevoie de voluntari care să ne ajute la evenimentele unde participăm. Vei avea ocazia să te distrezi, să cunoști oameni noi: echipa WWF-România și alți susținători care vor să ne ajute, exact ca tine. Știm că timpul fiecăruia este prețios – voluntariatul la evenimente sportive este și un mod grozav de a-ți petrece ziua! Alergător sau voluntar, pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail [email protected] Pentru mai multe informații despre ce face WWF în România, accesează pagina www.wwf.ro sau pagina de Facebook WWF-România.

Mulțumim și te așteptăm în TEAM PANDA - WWF!

Echipa WWF