Luna Femeilor | WWF
© WWF Romania

Luna femeilor, luna naturii, luna răsfățului

De ce să ne bucurăm mai întâi în luna martie? De plantele care împodobesc tot Pământul în verde crud și culori amețitoare? De păsările care se întorc și ne bucură cu cântecele lor vesele? Sau de femeile care radiază fericire și răsfăț, o lună întreagă, luna lor? Fiecare dintre noi are cel puțin o femeie specială în viața sa. Fie că vorbim despre mame, surori, iubite sau prietene, ele sunt persoanele care, prin simpla lor prezență în viața noastră, ne susțin și ne încurajează. La fel ca natura, femeile speciale din viața noastră sunt o sursă inepuizabilă de energie și inspirație, o sursă de frumusețe pe care suntem norocoși să o avem în viețile noastre. 

Plușul WWF este mult mai mult decât un cadou deosebit pentru oricine îl primește. Este o poveste, un simbol și o contribuție directă pentru natură. Atunci când alegi să dăruiești cuiva drag un pluș WWF, faci două cadouri deodată. Persoana specială din viața ta primește o jucărie din pluș, un certificat de prieten al naturii, stickere WWF și o poveste în care se implică direct, iar natura primește o mână de ajutor, prin contribuția ta la proiectele WWF de conservare a mediului. Poți alege un urs, un râs, un panda sau un tigru din pluș. Împreună, veți face parte din comunitatea globală de oameni care își doresc un viitor în armonie cu natura, și fac ceva în acest sens. 

Din 1961, WWF se implică pentru a rezolva cauzele care stau la rădăcina conflictului om-natură și de zece ani în România. Lucrăm pentru a identifica și securiza coridoare de migrație pentru animalele sălbatice. Facem tot posibilul pentru ca braconajul să fie pedepsit, indiferent de specie. Am lucrat pentru a crea legislația care protejează pădurile virgine din România. Si te invitam sa afli totul mai detaliat, aici.

 

©: WWF Romania

Ursus Arctos sau Moș Martin

Cea mai iubită mascotă de pluș, ursul, este un cadou cu care mergi la sigur. Animalul-legendă al României este întotdeauna impresionant, fie că este în inima pădurii sau acasă, pe noptieră, amintindu-ți de gestul tău frumos și să te bucuri de natură în fiecare dimineață. Dacă vrei să să dăruiești unul, intră aici.

©: WWF Romania

Lynx Lynx sau Pis Pis Pis

Iubitoarele de pisici vor fi în culmea fericirii atunci când vor primi jucăria din pluș care simbolizează felina timidă și solitară, rară, care încă cutreieră, din fericire, pădurile României. Nu mai avem multe exemplare, de aceea poți opta să te implici și tu în proiectul de conservare a habitatului lor, adoptând simbolic un râs, aici. 

©: WWF Romania

Panthera Tigris sau SheerKan

Niciodată nu a fost tigrul mai în pericol decât în acest secol. Numărul populației de tigri a scăzut cu 90% în ultimul secol și cu această ocazie, s-a format cel mai ambițios obiectiv de conservare din istorie. Citește mai multe despre Tx2 aici, și adoptă un tigru pentru o femeie specială din viața ta, aici

©: WWF Romania

Ailuropoda Melanoleuca sau Panda Simpaticus

Simpaticul Panda adora sa doarma, sa se joace si sa manance bambus. Partea mai putin placuta este numarul mic de indivizi ai speciei, insa daca si tu alegi sa te implici, si sansele lor cresc. Asadar, stii cumva vreo femeie care nu va fi incantata sa primeasca cel mai simpatic animalut de plus in luna martie, in timp ce devine un sprijin de baza pentru natura? 

Doneaza
Doneaza