Termeni şi condiţii | WWF

Termeni şi condiţii

Newsletter-ul WWFapte (denumit în continuare: Serviciu sau Newsletter) este un serviciu gratuit furnizat de site-ul romania.panda.org (denumit în continuare Furnizor), utilizatorilor (denumit în continuare Utilizator sau Abonat) site-ului http://romania.panda.org (denumit în continuare Site), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care îsi dau acordul în mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odata abonat, utilizatorul îsi da acordul, în mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul WWFapte, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre romania.panda.org si sunt accesibili pe Site, în limba româna. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati în orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul http://romania.panda.org.

Administratorul îsi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalca regulamentul de utilizare sau legislatia în vigoare.

Înregistrare

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute în formular. Datele personale necesare sunt :adresa de email si orasul de resedinta. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul în mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse în formular sa fie reale.

Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de email introdusa veti primi un mail de confirmare a abonarii la newsletter. Doar dupa confirmarea abonarii la newsletter, înregistrarea dumneavoastra va fi luata în considerare.

Furnizorul îsi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare în prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse în formular nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate în Inbox). Totodata, în cazul în care emailurile trimise de catre furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar în cazul în care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal

Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, în mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Responsabilitate

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat în newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara întreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de încredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Încetarea furnizarii serviciului

Oricare dintre parti are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.
romania.panda.org îsi rezerva dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, în cazul în care acesta a încalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea româna. Orice neîntelegere în legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi înaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

Date de Contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta la:

WWF Programul Dunăre-Carpaţi România
Str. Dumitru Zosima nr. 38,