film | WWF

Alaturi de Panda

Lupta si tu pentru binele planetei!

© 2016 DW LLC All Rights Reserved
© WWF

Cum poți să lupți alături de Panda?


- oprești apa când te speli pe dinți
- folosești becuri economice
- plantezi copaci și flori
- oprești toate electronicele de care nu ai nevoie
© Oana Mondoc / WWF-Romania

Îți mulțumim pentru că ai ales să te alaturi celor care vor să salveze lumea! Pentru că și cei mai voinici trebuie răsplatiți, vă dorim multă baftă la concursul organizat la premiera Kung Fu Panda 3, în toate sălile Cinema City din România! 

Ce câștigi?

O excursie de două zile la evenimentul de eliberare a zimbrilor în Munții Țarcu, pentru o familie! Este un moment deosebit de important și abia așteptăm să-i cunoaștem pe norocoșii care vor fi alături de zimbri!

Nu în ultimul rând, 10 tigri din pluș așteaptă să ajungă la voi, pentru a întregi echipa de luptători pentru binele planetei!

Intră în comunitatea noastră

Te invităm să te abonezi la newsletterul WWF, pentru a fi întotdeauna la curent cu acțiunile noastre. Vei afla lucruri interesante despre natură și animale sălbatice, dar și cum te poți implica. Împreună, putem reuși!
© Oana Mondoc / WWF-Romania
© Cinema City
Cinema City, partener oficial WWF, vă invită la KUNG FU PANDA 3 și nu numai, însă lăsăm surprizele pentru mai târziu! Filmul este disponibil în cele 22 de cinematografe din țară, iar în fiecare dintre ele veți găsi, la lansare, tichetele de participare la concurs. Vă dorim multă baftă! Detalii despre programul cinema, aici.
Doneaza
Doneaza