Doneaza | WWF

Cum poți ajuta WWF?

• Adoptă un urs, un râs sau un tigru. Cum? Donează lunar o sumă de bani aleasă de tine, automat, prin intermediul platformei. Atunci când donația ta atinge suma de 90 de lei, poți alege să primești un râs sau un urs din pluş, respectiv un tigru din pluș când donaţia ajunge la 150, alături de un certificat de prieten al naturii şi stickere cu WWF. Donațiile lunare ne oferă stabilitate și încredere, dar și ocazia de a ne planifica acțiunile concret. În plus, la fiecare sfârșit de lună vei ști că ai facut o faptă bună și ai participat activ la conservarea naturii. Citește mai multe despre situația actuală a urșilor, râsilor și a tigrilor

• Fă o donaţie individuală, orice sumă iti permiți. Nicio sumă nu este prea mică, iar unde-s mulți, puterea crește; poţi face acest lucru selectând donaţia individuală pentru urs, râs sau tigru;

• Cumpară cadourile pentru cei dragi întotdeauna din Magazinul de Pwwfoșenii. Cu fiecare pluş cumpărat contribui la protejarea naturii sălbatice din România;

• Donează prin transfer bancar. Datele noastre sunt: Asociaţia WWF Programul Dunăre-Carpaţi România, CIF 18742789, IBAN RO84 BACX0000000032657250;

• Completează un mandat de debit direct, la cerere sau atunci când te întâlnești cu colegii noștri. Acest lucru înseamnă că ești de acord să donezi lunar, automat, o sumă aleasă de tine.

Îţi mulţumim că ne ajuţi să creăm un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura!

Activităţile WWF-România se concentrează pe pădurile virgine şi speciile sălbatice care le populează, reconstrucţia ecologică a zonelor afectate din Delta Dunării, sturioni, zimbri şi educaţie. Mai multe detalii poţi găsi în Raportul anual 2015.

Ursul este un simbol al bogăției și diversității naturii. Prezența ursului este dovada unui mediu natural sănătos, nealterat. Aproape jumătate din întreaga populație de urși bruni a Europei (mai puțin Rusia) trăiește în România. Află care sunt principalele amenințări la adresa ursului și cum te poți implica în salvarea speciei, aici.

Râsul era cândva o specie răspândită în întreaga Europa. În ultimul secol însă, specia aproape a disparut din vestul și centrul Europei, din cauza acțiunilor umane și distrugerii habitatului. În pădurile României mai trăiesc în jur de 1200 - 1500 exemplare de râs, aproximativ 14% din întreaga populație a Europei (exceptând Rusia). Află cum poți să îi salvezi habitatul, aici.

În ultimii 100 de ani, numărul tigrilor a scăzut dramatic, cu 97%. În prezent, doar aproximativ 3.200 exemplare de tigru mai trăiesc în sălbăticie în întreaga lume. Avem nevoie de ajutorul tău, pentru a salva de la dispariție cea mai mare felină din lume. Tigrul se află în vârful lanțului trofic, iar existența speciei este esențială pentru sănătatea ecosistemelor în care trăiește. Află cum te poți implica, aici

Intră și tu în comunitatea WWF-România!

Te vom ține la curent prin newsletter cu noi proiecte, acțiuni și informații, dar și multe alte surprize.