Doneaza | WWF

Îți mulțumim că îți pasă. Fiecare donație contează!

Ce facem?

• Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

• Activitatea WWF se concentrează pe zone și specii considerate ca fiind de o importanță critică pentru conservarea habitatelor, dar și pentru bunăstarea oamenilor.

• În România, cele trei direcții principale sunt ape, specii și păduri.

• Află mai multe despre activitatea WWF în România: ce facem, campanii și comunicate de presă.

Ajutându-ne pe noi, ajuți natura! Iată cum...

• Donează lunar o sumă de bani aleasă de tine, automat, prin intermediul platformei. Suma poate fi oricât de mică, de exemplu 15 lei. Poți face asta în cadrul campaniei de adopții de plușuri – adoptă un ursun râs sau un tigru. Când donația ta a ajuns la suma de 90 de lei, vei primi cadou un urs sau un râs de pluș, iar în cazul tigrului, vei primi plușul când ajungi la 150 lei. În plus, primești și un certificat de prieten al naturii și stickere cu WWF. Donațiile lunare ne oferă stabilitate și încredere, dar și ocazia de a ne planifica acțiunile concret. În plus, la fiecare sfârșit de lună vei ști că ai făcut o faptă bună și ai participat activ la conservarea naturii. Citește mai multe despre situația actuală a urșilorrâșilor și a tigrilor

• Fă o donație individuală, orice sumă îți permiți. Nicio sumă nu este prea mică, iar unde-s mulți, puterea crește; poți face acest lucru selectând donația individuală pentru ursrâs sau tigru;

• Donează prin transfer bancar. Datele noastre sunt: Asociația WWF Programul Dunăre-Carpați România, CIF 18742789, IBAN RO84 BACX0000000032657250;

• Completează un mandat de debit direct, la cerere sau atunci când te întâlnești cu colegii noștri. Acest lucru înseamnă că ești de acord să donezi lunar, automat, o sumă aleasă de tine.

Îți mulțumim încă o dată că ne ajuți să creăm un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura!

Activitățile WWF-România se concentrează pe pădurile virgine și speciile sălbatice care le populează, reconstrucția ecologică a zonelor afectate din Delta Dunării, sturioni, zimbri și educație. Mai multe detalii poți găsi în Raportul anual privind activitatea WWF în 2016.

Ursul este un simbol al bogăției și diversității naturii. Prezența ursului este dovada unui mediu natural sănătos, nealterat. Aproape jumătate din întreaga populație de urși bruni a Europei (mai puțin Rusia) trăiește în România. Află care sunt principalele amenințări la adresa ursului și cum te poți implica în salvarea speciei, aici.

Râsul era cândva o specie răspândită în întreaga Europa. În ultimul secol însă, specia aproape a disparut din vestul și centrul Europei, din cauza acțiunilor umane și distrugerii habitatului. În pădurile României mai trăiesc în jur de 1200 - 1500 exemplare de râs, aproximativ 14% din întreaga populație a Europei (exceptând Rusia). Află cum poți să îi salvezi habitatul, aici.

În ultimii 100 de ani, numărul tigrilor a scăzut dramatic, cu 97%. În prezent, doar aproximativ 3.200 exemplare de tigru mai trăiesc în sălbăticie în întreaga lume. Avem nevoie de ajutorul tău, pentru a salva de la dispariție cea mai mare felină din lume. Tigrul se află în vârful lanțului trofic, iar existența speciei este esențială pentru sănătatea ecosistemelor în care trăiește. Află cum te poți implica, aici

Intră și tu în comunitatea WWF-România!

Te vom ține la curent prin newsletter cu noi proiecte, acțiuni și informații, dar și multe alte surprize.