Evenimente | WWF

Conferinta ,,Business, Water and Wetlands"

WWF România a fost prezent în cadrul conferinţei RAMSAR COP11, ca organizator al evenimentului “Business, water and wetlands” , ce a avut loc în data de 9 şi 10 iulie 2012 în București.
Dezbaterea a avut în vedere rolul pe care sectorul privat îl are în administrarea resurselor de apă şi în reducerea impactului negativ asupra zonelor umede, în condiţiile în care, la nivel global, riscurile cu care se confruntă mediul de afaceri din cauza crizei de apă sunt din ce în ce mai mari.

În cadrul evenimentului organizat de WWF, în parteneriat cu Lafarge și Coca-Cola, au fost analizate cele mai bune practici în ce priveşte consumul de apă şi au fost identificate soluţii pentru dezvoltarea durabilă a afacerilor.

Subiectele din agendă au inclus: starea actuală și viitoare a resurselor de apă în Europa și în mod special în bazinul Dunării; implicațiile pe care această resursă le are pentru sectorul privat, în termeni de riscuri, costuri, legislație și reputație și, nu în ultimul rând, identificarea partenerilor pentru a se continua eforturile în conservarea zonelor umede.

Mai multe detalii despre eveniment aici.