Tricoul unei generații responsabile | WWF

Tricoul unei generații responsabile

rel=
Mai mult decat un tricou
© WWF

Green Cat este o companie cu impact redus asupra mediului. Este un business etic, cu produse bune și cu o echipă pe cinste. Parteneriatul cu WWF este o realizare și un reper pentru mine ca individ. Susțin dintotdeauna cauza WWF, dar abia acum, prin intermediul Green Cat, simt că pot contribui la schimbarea de care avem nevoie în lume. În beneficiul generațiilor viitoare și al copiilor noștri. Sunt mândru ca ne putem implica in această inițiativă alături de WWF și că putem aduce împreună o schimbare în bine.

Krishan George, Director Green Cat

Un tricou poate fi mai mult decât un articol de îmbrăcăminte. El poate deveni un simbol al aprecierii naturii si al susținerii eforturilor de conservare, comerțului echitabil și condițiilor corecte de muncă, dar și a agriculturii ecologice.

In cadrul parteneriatului cu WWF, Green Cat a decis să ofere publicului o gamă de produse responsabile, atât din punct de vedere al certificărilor de mediu, cât și al contribuției la programele WWF de conservare a naturii din România.

Din prețul unui tricou WWF, Green Cat direcționează 11 lei către organizația noastră, fonduri ce sunt folosite în programele WWF pentru protejarea naturii din România.

Vizitează site-ul Green Cat, achiziționează un tricou WWF și poartă-l cu mândrie ca susținător al naturii!