Garanti Bank | WWF

rel=
Expozitia ,,Romania Salbatica", proiect sustinut de Garanti Bank
© Dan Dinu
,,Garanti Bank apreciază şi susţine programele derulate de către organizaţia WWF pentru conştientizarea şi combaterea problemelor de mediu actuale. Credem ca este important ca toată lumea să-şi aducă aportul la îmbunătăţirea mediului în care trăieşte, pentru a asigura generaţiilor de astăzi şi celor viitoare o viaţă sănătoasă şi armonioasă. De aceea, am şi ales anul trecut să lansam primul card de afinitate eco WWF Bonus Card, din dorinţa de a oferi clienţilor noştri posibilitatea efectivă de a da o mână de ajutor naturii şi de a contribui în mod direct la acţiunile WWF.

Garanti Bank redirectionează 0,3% din valoarea cumpărăturilor achitate cu WWF Bonus Card în contul organizaţiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii, în special zona Carpaţilor şi Coridorul Verde al Dunării Inferioare, promovarea dezvoltării socio-economice durabile, prin implicarea comunităţilor în activităţi benefice pentru mediu" (Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank).