Redirecționează 2% din impozitul pe venit către WWF | WWF

Dacă toți cei care își doresc cu adevărat să ajute planeta ar reuși, viitorul ne-ar surâde mult mai liniștit. Modalitățile de implicare în acțiunile de protejare și conservare a naturii sunt diverse și accesibile, iar ceea ce face diferența este gradul de implicare și de informare.

Începem cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirecționează 2% din impozitul pe venit către WWF Romania. Cu ajutorul lor, reușim să strângem fonduri importante care sunt esențiale pentru acțiunile de monitorizare a speciilor și protejare a pădurilor virgine. Redirecționarea impozitului pe profit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat. Angajatul nu plătește nimic, întrucât este vorba de o sumă deja existentă, aferentă câștigului sau pe parcursul unui an. De aceea, vă îndemnăm să eliberați 2% din captivitatea fiscală în natură. Fiecare contribuție contează, fiecare om care devine parte din comunitate duce acțiunile un pas mai departe.

Este foarte simplu

1. Completezi un formular:

Declarația 230, dacă în 2016 ai avut venituri numai din salarii sau pensii, sau Declarația 200, dacă în 2016 ai realizat și alte venituri (din salarii sau activități independente sau numai din activități independente).

2. Îl trimiți la Administrația Financiară de care aparții:

• prin poștă, cu scrisoare recomandată;
• îl depui direct la registratura administrației financiare.
• ni-l trimiți nouă la sediul din Strada Dumitru Zosima nr 38, București, 011534