Aleargă pentru natură cu TEAM PANDA-WWF | WWF

Aleargă pentru natură cu TEAM PANDA-WWF

rel=
© Alex Spineanu
Aleargă pentru natură cu TEAM PANDA-WWF este ocazia să arăți că îți pasă de natură și de oameni; o cursă de alergare pentru tine poate avea o însemnătate și pentru mediu, dacă alegi să susții activitățile WWF-România. Succesul programelor noastre depinde de entuziasmul oamenilor ca tine!
De ce să alergi cu TEAM PANDA-WWF?
Mulți alergători iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice. Dacă și tu ești unul dintre ei, vino în echipă și ai șansa să îmbini cele două pasiuni, alergarea și natura. Astfel, te poți alătura eforturilor noastre de a strânge fonduri și a populariza importanța protejării naturii.
Cum ne poți susține?
Fii fundraiser alergător și strânge fonduri pentru natură cu WWF, cu o pagină personalizată pe platforma Galantom.

*Dacă ai în plan să participi la alte curse (de alergare, ciclism etc.) și vrei să ne susții, dă-ne un semn, ne-am bucura ca TEAM PANDA să ajungă cât mai departe.

Ai colegi sau prieteni alergători cărora le pasă de natură? Invită-i în TEAM PANDA alături de noi și le vom ura bun venit în comunitatea celor care aleargă și vor să sprijine eforturile de conservare a naturii din România.

Oferim alergătorilor TEAM PANDA-WWF sfaturi despre alergare și strângerea de fonduri. Avem și un grup activ pe Facebook, unde ținem legătura cu membrii echipei și anunțăm alergări comune; ai ocazia să îi cunoști pe ceilalți alergători din TEAM PANDA-WWF și poti discuta despre pasiunile noastre comune: alergarea și natura.

Pentru orice întrebări sau idei legate de Team Panda - WWF, scrie-ne la office@wwfdcp.ro și răspundem în cel mai scurt timp.

Viziunea WWF este ca oamenii să trăiască în armonie cu natura, adică să respectăm și să apreciem valorile naturale și să găsim modalități de a utiliza resursele planetei cât mai corect. Pentru aceasta, lucrăm cu oameni din comunitățile locale, sectorul de afaceri și cu autorități pentru a găsi soluții pe termen lung care să pună în valoare biodiversitatea excepțională din România, în beneficiul oamenilor și a naturii.

Fondurile strânse contribuie la activitățile WWF-România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta Dunării, zone de sălbăticie, specii protejate (ursul brun, sturionii), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație de mediu pentru tineri.

Mulțumim pentru că vrei să te implici și să strângi fonduri pentru natură cu WWF-România!