Team Panda aleargă și în 2016 | WWF

Team Panda aleargă și în 2016Povestea TEAM PANDA-WWF continuă cu sprijinul tău și în 2016!
Suntem parteneri caritabili la evenimentele Asociației Bucharest Running Club din 2016:
ABRC
-        Cursa Uniqua din 3 aprilie, cu probele: 10 km individual, 10 km ștafetă (2 persoane: 4,5 km & 5,5 km), cursa de familie. Mai multe detalii: http://bucuresti10km.ro/
10K
-        SemiMaratonul București din 15 mai, cu probele: cursa populară (3,6 km), 10,5 km individual, ștafetă (3 persoane: 8 km & 8 km & 5 km), semimaraton individual (21km). Detalii: http://www.bucuresti21km.ro/
-        Maratonul București din 9 octombrie, cu probele: cursa populară (3,6 km), semimaraton individual (21 km), maraton-ștafetă (4 x10 km), maraton individual (42 km). Informații suplimentare: http://bucharest-marathon.com/registration/

 

Pentru ca organizatorii să doneze 10% din taxa ta către WWF (aprox. 3 euro), când te înregistrezi la oricare dintre cursele de mai sus, nu uita să selectezi “WWF România” la câmpul “Organizație / companie / club sportiv /cauză susținută”.
 
Vrei să ne ajuți și mai mult? Fii fundraiser alergător și poți strânge fonduri pentru natură cu WWF, cu o pagină personalizată pe platforma Galantom.
 
*Dacă ai în plan să participi la alte curse de alergare sau ai alte idei de implicare, dă-ne un semn, ne-am bucura ca Team Panda să ajungă cât mai departe.
 
Ai colegi sau prieteni alergători cărora le pasă de natură? Invită-i în Team Panda alături de noi și le vom ura bun venit în comunitatea celor care aleargă și vor să sprijine eforturile de conservare a naturii din România.
 
Pentru orice întrebări sau idei legate de WWF și Team Panda, scrie-ne la office@wwfdcp.ro  și răspundem în cel mai scurt timp.
 
Așadar, spor la antrenamente și să ne vedem cu bine la următorul Start!
 
 
	© Liviu Florin Albei
© Liviu Florin Albei
 
	© Liviu Albei
© Liviu Albei
 
	© Liviu Albei
© Liviu Albei
Doneaza
Doneaza