Expeditia fotografica "Romania salbatica" | WWF

Expeditia fotografica "Romania salbatica"

rel=
© Dan Dinu, Parcul Naţional Cheile Bicazului - Hăşmaş
Ziua de 11 august a marcat începutul expediției fotografice „România sălbatică„, un proiect inițiat de fotograful Dan Dinu , în parteneriat cu WWF. Timp de aproape doi ani, cele mai spectaculoase zone din parcurile naționale și naturale vor fi surprinse în imagini menite să constituie o colecție publică de fotografii de calitate din ariile protejate din România.

Expediția va continua până în luna mai 2012, vizând toate cele 28 de parcuri naționale, naturale și geoparcuri din România, iar în viitor se dorește o continuare a proiectului, prin realizarea unei bănci de imagini din ariile protejate din afara parcurilor, multe dintre ele mai puțin cunoscute publicului, mai ales în afara țării.

Publicul larg va putea admira frumusețea zonelor fotografiate în cadrul proiectului “România sălbatică”, atât pe Internet, cât și în cadrul unei expoziții ce va fi organizată anul viitor.

În secţiunea "Jurnal de expediţie" vom prezenta cele mai reprezentative fotografii din cadrul proiectului. Mai multe imagini pot fi vizualizate pe www.dandinu.net.

Proiectul “România sălbatică” beneficiază de susținerea: Nikon România, Photosetup, Gitzo, Manfrotto, Kata și Photolife. Parteneri media: Alpinet și Foto-magazin.ro. Proiectul este implementat cu sprijinul RNP Romsilva
.