VaraInNatura | WWF

Deci chiar îți pasă?! Ești minunat(ă)!

Cui nu-i plac drumețiile prin natură, vara, prin păduri umbroase, cu aer curat?! Dacă și ție, atunci sperăm că ai fi dispus(ă) să donezi o sumă lunară, oricât de mică, pentru a ne ajuta să salvăm pădurile României, și odată cu ele, speciile de animale sălbatice care încă-și mai au casa acolo. Dacă au habitatul intact, animalele sălbatice nu vor căuta hrana sau companie, ba din contra, vor evita omul și ne vor primi în continuare pașnice în casa lor, în vizita, indiferent de anotimp.

Citește mai multe despre ce facem pentru păduri și ce facem pentru specii.

Fii susținătorul WWF și îți vom trimite un pluș drept mulțumire pentru că ai ales să fii prietenul naturii!

Donează aici pentru URS și aici pentru RÂS.

Află mai multe despre activitatea WWF:

• Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.
  • Activitatea WWF se concentrează pe zone și specii considerate ca fiind de o importanță critică pentru conservarea habitatelor, dar și pentru bunăstarea oamenilor.
  • În România, cele trei direcții principale sunt ape, specii și păduri.
  • Află mai multe despre activitatea WWF în România: ce facemcampanii și comunicate de presă.

Iată cum ajutăm împreună natura...

• Donează lunar o sumă de bani aleasă de tine, automat, prin intermediul platformei. Suma poate fi oricât de mică, de exemplu 15 lei. Poți face asta în cadrul campaniei de adopții de plușuri – adoptă un ursun râs sau un tigru. Când donația ta a ajuns la suma de 90 de lei, vei primi cadou un urs sau un râs de pluș, iar în cazul tigrului, vei primi plușul când ajungi la 150 lei. În plus, primești și un certificat de prieten al naturii și stickere cu WWF. Donațiile lunare ne oferă stabilitate și încredere, dar și ocazia de a ne planifica acțiunile concret. În plus, la fiecare sfârșit de lună vei ști că ai făcut o faptă bună și ai participat activ la conservarea naturii. Citește mai multe despre situația actuală a urșilorrâșilor și a tigrilor
  • Fă o donație individuală, orice sumă îți permiți. Nicio sumă nu este prea mică, iar unde-s mulți, puterea crește; poți face acest lucru selectând donația individuală pentru ursrâs sau tigru;
  • Donează prin transfer bancar. Datele noastre sunt: Asociația WWF Programul Dunăre-Carpați România, CIF 18742789, IBAN RO84 BACX0000000032657250;
  • Completează un mandat de debit direct, la cerere sau atunci când te întâlnești cu colegii noștri. Acest lucru înseamnă că ești de acord să donezi lunar, automat, o sumă aleasă de tine.

Îți mulțumim încă o dată că ne ajuți să creăm un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura!

Activitățile WWF-România se concentrează pe pădurile virgine și speciile sălbatice care le populează, reconstrucția ecologică a zonelor afectate din Delta Dunării, sturioni, zimbri și educație. Mai multe detalii poți găsi în Raportul anual privind activitatea WWF în 2016.

Te invităm să urmărești documentarul „Sălbăticia din Carpați, bogăție pentru oameni,” cofinanțat printr-un grant din partea Elveției acordat prin Contribuția Elvețiană la Uniunea Europeană extinsă. Titlul original al proiectului este „Southwestern Carpathian Wilderness and Sustainable Development Initiatives”. Il găsești și aici.