Valentines Day | WWF
© WWF Romania

Ziua Îndrăgostiților de natură

Ne-ar fi plăcut să existe un Cupidon care să-i facă pe oameni să se îndrăgostească de natură. Dac-ar fi fost așa, probabil am fi strâns mult mai repede donațiile de care avem atâta nevoie pentru a continua proiectele WWF în România.

E-adevarat, noi suntem îndrăgostiți de natură, dar știm că nu toți oamenii sunt la fel. Motiv pentru care nu-ți cerem să fii ca noi. Nu-ți cerem să identifici și să securizezi coridoare de migrație pentru animalele sălbatice, să lupți împotriva braconajului sau să ajuți la crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine din România.

Însă ne poți ajuta altfel, pentru că, la fel ca și noi, esti îndrăgostit. Noi de natură, tu de cineva. Iar iubirea înseamnă – de cele mai multe ori – să ocrotești.

Cum Valentine’s Day vine în curand, te rugăm să faci ceea ce face orice persoană îndrăgostită – să oferi cadou o jucărie de pluș. Dar nu o jucărie la fel ca toate celelalte, ci una care dă o sansă în plus la viață animalelor sălbatice aflate în afara ariilor protejate - o jucărie WWF.

Poți alege un urs, un râs sau un tigru pe care să-l adopți simbolic. Adică să donezi lunar o sumă aleasa de tine prin intermediul platformei WWF.

Așadar, iubești pe cineva care iubește natura?

Ursul este în vârful lanțului trofic și este simbolul unei păduri sănătoase. Dacă populația de urși din România încă există și vrei să rămână așa, implică-te! Dăruiește un urs de pluș de Valentine`s Day! Află aici cum poți dărui un urs.

Iubitorii de feline vor fi mai mult decât încântați să primească un simbol al speciei din România și să contribuie la salvarea speciei. Alege râsul, animalul timid și nocturn care mai există încă în țara noastră, în număr de aproximativ 1300 de exemplare! Intră aici pentru mai multe detalii.

Tigrul a fost declarat oficial pe cale de dispariție, după ce numărul exemplarelor sălbatice a scăzut cu 97% în ultimul secol. Implică-te în cel mai ambițios obiectiv de conservare din istorie! Află mai multe despre tigru aici.