Luna Femeilor | WWF
© WWF Romania

Luna femeilor, luna naturii, luna răsfățului

De ce să ne bucurăm mai întâi în luna martie? De plantele care împodobesc tot Pământul în verde crud și culori amețitoare? De păsările care se întorc și ne bucură cu cântecele lor vesele? Sau de femeile care radiază fericire și răsfăț, o lună întreagă, luna lor? Fiecare dintre noi are cel puțin o femeie specială în viața sa. Fie că vorbim despre mame, surori, iubite sau prietene, ele sunt persoanele care, prin simpla lor prezență în viața noastră, ne susțin și ne încurajează. La fel ca natura, femeile speciale din viața noastră sunt o sursă inepuizabilă de energie și inspirație, o sursă de frumusețe pe care suntem norocoși să o avem în viețile noastre.

Plușul WWF este mult mai mult decât un cadou deosebit pentru oricine îl primește. Este o poveste, un simbol și o contribuție directă pentru natură. Atunci când alegi să dăruiești cuiva drag un pluș WWF, faci două cadouri deodată. Persoana specială din viața ta primește o jucărie din pluș, un certificat de prieten al naturii, stickere WWF și o poveste în care se implică direct, iar natura primește o mână de ajutor, prin contribuția ta la proiectele WWF de conservare a mediului. Poți alege un urs, un râs sau un tigru din pluș. Împreună, veți face parte din comunitatea globală de oameni care își doresc un viitor în armonie cu natura, și fac ceva în acest sens.

Din 1961, WWF se implică pentru a rezolva cauzele care stau la rădăcina conflictului om-natură și de zece ani în România. Lucrăm pentru a identifica și securiza coridoare de migrație pentru animalele sălbatice. Facem tot posibilul pentru ca braconajul să fie pedepsit, indiferent de specie. Am lucrat pentru a crea legislația care protejează pădurile virgine din România. În prezent cartăm și identificăm prin muncă de teren aceste păduri, cea mai recentă realizare fiind includerea a 2077 de hectare, în catalogul de păduri virgine, în data de 08 februarie 2018.

Ți-am pregătit un concurs cu plușuri, flori și poveștile lor