Halloween | WWF
© WWF Romania

Lanterne din dovleci, bomboane, costume de vrăjitoare și sunete înfricoșătoare! Se apropie seara de Halloween, seara în care oamenii buni înfruntă spiritele rele și o mulțime de tradiții le vin în ajutor. Se spune că Halloweenul, sau Seara tuturor Sfinților, își are originea în cultura celtică. S-a propagat rapid în lumea întreagă, și pe data de 31 octombrie, oamenii se costumează, se distrează și totul devine...ÎNFRICOȘĂTOR!

Însă înfricoșător cu adevărat este că...

• O hidrocentrală urmează să capteze 85% din debitul Jiului;

• Două specii de sturioni au dispărut definitiv - viza și șipul;

• Numărul tigrilor a scăzut cu 97% în ultimul secol;

• Râsul și ursul au dispărut complet din majoritatea țărilor europene;

• 15% din emisiile de carbon sunt cauza defrișărilor.

Acestea sunt doar câteva date. Natura trăiește un prezent înfricoșător. Din 1961, WWF se implică pentru a rezolva cauzele care stau la rădăcina conflictului om-natură. Lucrăm pentru a identifica și securiza coridoare de migrație pentru animalele sălbatice. Facem tot posibilul pentru ca braconajul să fie pedepsit, indiferent de specie. Am lucrat pentru a crea legislația care protejează pădurile virgine din România. În prezent cartăm și identificăm prin muncă de teren aceste păduri.

Susține WWF cu orice sumă, lunar sau o singură dată. Orice contribuție contează! Adoptă simbolic un ursun râs sau un tigru. De asemenea, poți dona prin transfer bancar. Datele noastre sunt Asociația WWF Programul Dunăre-Carpați România CIF 18742789, IBAN RO84 BACX0000000032657250.

Cum adopți simbolic? Donează lunar o sumă de bani aleasă de tine, automat, prin intermediul platformei. Atunci când donația ta atinge suma de 90 de lei, poți alege să primești un râs sau un urs din pluș, respectiv un tigru din pluș, cand donația ta atinge suma de 150 de lei, alături de un certificat de prieten al naturii și stickere WWF. Donațiile lunare ne oferă stabilitate și încredere, dar și ocazia de a ne planifica acțiunile concret. În plus, la fiecare final de lună vei ști ca ai făcut o faptă bună și ai participat activ la conservarea naturii.

Îți mulțumim!

Bu-hu-hu!

© WWF Romania

Abonează-te la WWFapte bune lunar! Împreună, pentru un viitor în armonie cu natura