Craciun | WWF
© WWF Romania&WWF Grecia

NU, LA EI NU VINE NIMENI DACĂ NU VENIM NOI.
ȘI CA SĂ VENIM NOI, AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL TĂU.

Dragii Moșului,
Pentru că ați fost cuminți tot anul și v-ați jucat, ați învățat lucruri despre viață, v-ați ascultat părinții...Moș Crăciun vă aduce toate jucăriile și dulciurile pe care vi  le doriți!

Copiii animalelor sălbatice nu vor auzi niciodată așa ceva, indiferent cât vor fi de cuminți.  Iarna este în cel mai bun caz, pentru cei care mai au o casă, o perioadă de supraviețuire și odihnă.

De 10 ani în România, WWF se implică pentru a rezolva cauzele care stau la rădăcina conflictului om-natură. Lucrăm pentru a identifica și securiza coridoare de migrație pentru animalele sălbatice. Facem tot posibilul pentru ca braconajul să fie pedepsit, indiferent de specie. Am lucrat pentru a crea legislația care protejează pădurile virgine din România. În prezent cartăm și identificăm prin muncă de teren aceste păduri.

Susține WWF cu orice sumă, lunar sau o singură dată. Orice contribuție contează! Adoptă simbolic un ursun râs sau un tigru. De asemenea, poți dona prin transfer bancar. Datele noastre sunt Asociația WWF Programul Dunăre-Carpați România CIF 18742789, IBAN RO84 BACX0000000032657250.

Cum adopți simbolic? Donează lunar o sumă de bani aleasă de tine, automat, prin intermediul platformei. Atunci când donația ta atinge suma de 90 de lei, poți alege să primești un râs sau un urs din pluș, respectiv un tigru din pluș, cand donația ta atinge suma de 150 de lei, alături de un certificat de prieten al naturii și stickere WWF. Donațiile lunare ne oferă stabilitate și încredere, dar și ocazia de a ne planifica acțiunile concret. În plus, la fiecare final de lună vei ști ca ai făcut o faptă bună și ai participat activ la conservarea naturii.

Îți mulțumim!